Músics col·laboradors

David Pujade – Guitarra, tecles i veu.

Nascut a Barcelona en 1966, és el menor de 4 germans, casat i amb 3 fills. Vinculat a la música des dels 8 anys va entrar en formacions de folk, i música sud-americana, (Grup 7:30), per anar progressant pel blues i el rock (Blues SL). Va abandonar els estudis d’Enginyeria Tècnica per matricular-se en el Taller de Músics de Barcelona, on va rebre classes de solfeig i harmonia amb Enric Palomar, guitarra elèctrica amb Sergio Belloso, piano amb Elisabet Raspall així com pràctiques de combo de la mà del guitarrista José Luís Gámez. Aviat va col·laborar en enregistraments d’estudi acompanyant a la cantant Anna Garrell i va tenir la sort de compartir assajos amb el percussionista Naná Vasconcelos, al que sempre agrairà els seus ànims i motivació.
També va rebre classes de cant en acadèmia Rock’a’Prop de Granollers de la mà del cantant Xavier Benítez Ortega.

Es va incorporar com a cantant en la formació Le Tabú liderada per Xavi Baró, en la qual, al poc temps, també exerciria com a guitarra solista, concloent amb l’enregistrament d’un disc d’estudi.
També va acompanyar al cantautor César Doménech, al costat de músics com el guitarra Ramón Gomis o els germans Peláez.

En 2015 decideix abandonar tots els projectes dels quals forma part per posar-se a compondre un projecte personal, partint de zero, sense repertori ni músics ni disc. A finals de 2017 aconsegueix arrencar el projecte David Pujade Grup amb disc publicat i una banda d’excel·lents músics que presenta amb orgull.

Recentment també ha publicat el disc “Nord Enllà. El Musical” en col·laboració amb el músic Still Morris. Properament es presentarà en directe.

A tots els músics que m’acompanyen i els que han col·laborat en un moment o altre, el meu més profund agraïment i reconeixement !!!


Miguel Ángel de la Torre – Percussionista

Nascut en 1966, posseeix estudis de solfeig i de piano en Casal Robert Brillis (Esplugues), seminari de percussió en Centre Severo O. (Esplugues), classes de batería amb Juan Mollés, tècnica de mans (tumbadores) amb Vicenç Soler, percussió llatina, calaix flamenc, bateria, piano, llenguatge musical, harmonia, història del flamenc, combo jazz, combo flamenc, conjunt instrumental-improvisació i informàtica musical en Taller de músics.
Classes de percussió afro-cubana amb Bàrbaro González. (Perc.cubà) i percussió afro-brasilera amb Çidón.
Músic de sessió per a estudi i directes des de 2010.
Ha treballat amb Estat Precari (ska-reggae), amb enregistrament del LP recop. “Latin SkaFever”, Semaphore, Camerun- Camerun (ska-reggae) amb enregistrament de dos vídeos per TV3, Blue Bossa (bossa nova), Bahiao (bossanova-M.P.B), La Contrabanda (funk-rock), Zzas(latin jazz), Mister Dollar Band (soul-funk), Ulake (flamenc), UkePerk (jazz), El Tito Malo (rock llatí) amb enregistrament disc “Despierta!!!”, Berkane (pop-rock), The RunnersBand (jazz), Capitan Jazz (jazz-blues), Latin Blues Trio (jazz-blues), The Jabalístics Rural Jazz Project (jazz), Mabegal (jazz), Funktötum (funk-soul), Berkane (pop-rock) amb enregistrament de disc “Berkane”.

Ricard Monné Camps -Bateria

Nascut a Barcelona en 1974, inicia la seva trajectòria professional com a bateria al 1996. Músic independent / sessió, especialista en reparació d’instruments de percussió i instructor de bateria a HappyFrogDrums, ha formant part de bandes com: Trips, FromHeadToToe, Romodance, Raydibaum, Vª Columna, Tequila bum bum o Alex Tori i Miguel Villena. Ha gravat una trentena de discos, contant treballs originals, BSOs, col·laboracions i recopilacions, sent coautor de la majoria d’ells. Ha treballat amb productors reconeguts com: Kiko Caballero, Ricky Falkner, Pablo Iglesias, Daniel Alcover, Pedro Boada o Xavi Navarro.

Ha tocat en importants festivals nacionals i internacionals com: Bona Nit Barcelona, Pop Arb, MMVV, Festival del Mil·lenni, Festival de Música de Cadaqués, FestiMAD, L’Altaveu, Meetingdelle Etichette Ind. MEI (Faenza-Itàlia), South by SouthwestFestival SXSW (Texas-USA) o PopKomm (Colònia-Alemanya).

Destaca la seva participació en les bandes sonores dels films “Nadie conoce a nadie” i “Atrapa-la” i l’espot publicitari de la marca Ikea, que protagonitza com a bateria.

Actualment col·labora amb projectes com: David Pujade, Ismael González, Bartlett o Elefant dolent.

Andrea Grimaldi – Guitarra

Ha estudiat a Italia amb R.Brandani; a Barcelona amb Sean Levitt, Paul Stouthamer, Jeff Ballard, Jim Leff i Javier Juanco; a Nueva York amb Ben Monder i al Harbor Conservatory for the Performing Arts.
Actualment i des de fa mes de 20 anys, actua en diferents i multiples projectes.
Ha actuat amb David Bixler, Walter Perkins, Pau Bombardo, Mario Rossi, Juan Martì, Jim Leff, Paul Stouthamer, Benet Palet, Jordi Gardeñas, Catharina Wiborgh , Gaby Ardebol etc etc.
En l’escena de Barcelona i voltants ha actuat a London Bar, Pipa Club, Nova Jazz Cava de Terrassa, Cava de Vic, Palau Guell, El Baretto Vng, JazzMan , Jazzmaniac, Tarambana, etc.
Influencies: Wes Montgomery, Bill Evans, Ted Greene, Jim Hall, Ed Bickert, Pat Metheny, Barney Kessel, Paul Desmond, John Coltrane, etc.

Pipo Vidal – Baix / Contrabaix

Jofre Gasol – Baix elèctric

Marcos Sánchez Gallego – Guitarra


Nascut a Sabadell, comença a tocar la guitarra als 9 anys d’edat. Va estudiar en la Escola d´Arts Musicals Luthier de Barcelona, amb els mestres Xavier Coll, Àlex Garrobè i Fernando Rodríguez. Va obtenir l’excel·lent de Grau Professional en tots el cursos de guitarra i de música de cambra, i finalitza el Grau Superior en el Conservatori Superior de Música Oscar Esplà d’Alacant, obtenint també l’excel·lent en els dos últims cursos i l’Esment d’Honor. Ha rebut classes magistrals impartides pels mestres Arnaldur Arnarson, Manuel Barrueco, Zoran Dukic, Iván Rijos, David Russell, Hopkinson Smith, José Tomás, Carles Trepat, Marco Socías, etc.

Ha realitzat nombroses actuacions, tant com a solista com amb agrupacions de cambra, per tot l’Estat Español, Catalunya, França, Àustria i Itàlia. Ha estat membre de diverses formacions de cambra, tocant al costat de músics com Roger Raventós, Quim Ollé, Anna Puche, Ala Voronkova, Lito Iglesias, etc. També ha actuat amb la formació Barcelona Modern Project.

Ha estat premiat en diversos concursos internacionals: finalista del III Concurs Internacional de Guitarra Ciutat de Vélez-Màlaga (1995), primer premi i premi especial del jurat al 6è Concurs de Cambra de Sant Joan de Vilatorrada (1998), en la categoria per a menors de 22 anys, primer premi en la categoria per a majors de 22 anys en el X Concurs de Càmera de Sant Joan de Vilatorrada (2003), primer en accèssit al XIX Premi de Música Ciutat de Manresa (2004), tercer premi al Concurs Internacional de Guitarra Clàssica Luys Milà de Vila de L’Olleria (2004). Ha realitzat enregistraments en cd, d’entre els quals destaquen: “Lapsus: Música de Cambra – Jordi Rossinyol”(2005), “Toc de poma – 8 – Josep Mª Mestres-*Quadreny”(2008), “Música de Cambra – Anna Bofill Levi” amb Barcelona Modern Project (2011), un cd amb obres de Astor Piazzolla, Toti Soler, Pedro Javier Gonzàlez, Toru Takemitsu i Feliu Gasull, amb el flautista Quim Ollé. Ha realitzat enregistraments per a Catalunya Música, i també ha participat en nombrosos enregistraments i actuacions amb formacions de modern, fussion, rock i tradicional.

Eduardo Medina Ramos – Baix / contrabaix

Nascut en 1982, posseeix la Llicenciatura Superior de baix i Contrabaix Jazz pel Conservatori Superior de Música de Navarra Pablo Sarasate (2013), estudis de Grau Professional de piano clàssic (4º curs) en el Conservatori Professional de Música Teresa Berganza de Madrid (1998), estudis superiors de guitarra elèctrica a Escola de Música Creativa, i Real Musical (Madrid), estudis de bateria i percussió a l’escola Pepe Sánchez Percussion (Madrid), master class amb Javier Colina, Antonio Serrano, Joachim Krause i Massa Kamaguchi.

Professor de llenguatge musical, de contrabaix, baix elèctric, guitarra, piano, ukelele, bateria, conjunt instrumental, big band i combo de Jazz, pop, Rock, a l’escola de Música CEME de Sabadell (2013-2017), professor de Baix elèctric, Contrabaix, roda d’instruments i llenguatge musical a l’Escola Municipal de Música de Santpedor (2014-2017), ha treballat a diverses escoles de música privades a Pamplona (Sol Sostingut Musikaldi i Eugenia Echarren) fent classes d’harmonia, improvisació, anàlisi, composició, llenguatge musical i preparació per a l’accés al Grau Superior (2002 – 2013).

Com a músic professional ha treballat en grups com: “Dos Pájaros y un trío”, Mirinda Soul, Seventyfour, participant en festivals de tota Espanya, tocant en teatres de grans ciutats com Barcelona, ​​Madrid, València, Santander, Pamplona i Bilbao.
Treballa com contrabajista de Jazz, interpretant concerts en diverses sales de Espanya, clubs de Jazz, teatres, ambaixades, universitats com la AU de Madrid, museus, esdeveniments privats i festivals com NICA JAZZ a Logronyo. (2005- 2017)
Enregistraments:
• Col·labora amb l’estudi d’enregistrament “Vapor StudioMusic” de Sabadell gravant temes per a artistes com Luthea Salom. (2016-2017)
• Ha realitzat diversos enregistraments com a músic de Jazz i el Rock, en
els estudis d’enregistrament de Jose Luis Nieto. (2010).
• Ha participat com a músic professional en l’enregistrament de “La mala sort” un curtmetratge d’Ángel Martín, tocant amb artistes com “Luis Vega quartet” i Ainhoa ​​Vidaurreta. (2009).

Josep Maza – Baix

Comparteix!